Google

Hugo Pierloz
Hugo Pierloz
2023-09-22
Een leuke warme ontvangst bij aankomst. We boekten de boot voor 8u. De dag startte met wat weinig wind maar de ervaring van de kapitein zorgde ervoor dat er een goede dag planning was. De stroming zou ons een extra duwtje geven om alsnog te kunnen zeilen. Maar toen kwam plots de wind opzetten en haalden we bijna de topsnelheid. Iedereen kon meehelpen met het zeilen en geen uitleg of toelichting was teveel. De kapitein, Marco, was heel attent en voelde perfect aan wat we wilden. Zonder al teveel aanwezig te zijn of de vraag te moeten stellen. Wat een heerlijke dag. Bedankt Marco! Graag tot een volgende keer. Hugo
Marco Wagenaar
Marco Wagenaar
2023-09-11
Afgelopen zondag met erg mooi weer als personeel uitje. Rustige duidelijke uitleg met de uitnodiging om mee te helpen het schip te laten zeilen. Iedereen genoten van deze dag. Dank je wel Monica & Marco top ervaring
Thomas Steiner
Thomas Steiner
2023-08-31
Wir hatten heute eine tolle Tour beim Sommersegeln. Die Tour war etwas länger als geplant, aber sehr kurzweilig. Wir haben viel gelernt und durften überall mithelfen. Die Erklärungen waren in (fast) perfekten Deutsch und auch die Kinder hatten viel Spaß. Das Boot ist sehr modern und top gepflegt. Sehr nettes Team. Familiär und trotzdem sehr professionell. Wir kommen sicher wieder! Vielen Dank für den schönen Nachmittag und weiter so!
Roland Kõnig
Roland Kõnig
2023-08-18
Super toll mega Spaß machen wir zu 100% wieder .
JEAN PAUL VAN STRYDONCK
JEAN PAUL VAN STRYDONCK
2023-08-10
Een echte aanrader. En Schipper Marco straalt vanaf u eerste stap aan boord, vertrouwen en rust uit , door zijn jarenlange zeilervaring en passie voor deze prachtige sport . Top evenement in wemeldinge . Ideaal voor personen die de zeilsport niet kennen, en een prachtige namiddag wensen, met de beginselen van het zeilen en navigeren. tevens brengt Marco u nog op de hoogte van de geschiedenis in wemeldinge en de oosterschelde. 10 en 11 aug. 2023 Jean-Paul van strydonck
Marjolein Spijker
Marjolein Spijker
2023-08-10
Super uitje! Een absolute aanrader!
Baas Makelaars
Baas Makelaars
2023-08-08
Ontzettend leuk teamuitje gehad. Marco is een goede schipper én gastheer. Eten en drinken was goed verzorgd en weet alles op een leuke manier toe te lichten en iedereen te activeren om zijn bijdrage te leveren tijdens het zeilen. Marco, bedankt!
Helen Le Bacq
Helen Le Bacq
2023-06-12
Marco gaf ons privé les op eigen schip haven maneuvers,zeer professioneel,vriendelijk en met veel geduld heeft hij ons zelfvertrouwen gegeven !Dankjewel hiervoor Marco,Top!Helen en Marc
M Boersma
M Boersma
2022-09-18
Afgelopen weekend met 6 vrienden met de Sail Force gevaren vanuit Wemeldinge. Een super ervaring! We hadden uitdagende omstandigheden. Schipper/eigenaar Marco gaf een duidelijke uitleg wat we konden verwachten en wat de mogelijkheden voor de dag waren. De boot is in perfecte conditie dit in combinatie met een super schipper maakte het mogelijk om met harde wind goed te kunnen zeilen. We hebben alle 7 genoten waarvoor nogmaals veel dank.
Béa
Béa
2022-08-20
Voilà une expérience à vivre absolument ! Marco met tout le monde à l'aise, avec bonne humeur et bienveillance. Pas besoin d'être sportif ni d'avoir de compétences particulières. L'experience est accessible à tout le monde. On a le choix: soit on participe activement à hisser les voiles, diriger le gouvernail, soit on savoure relax la balade. Le bateau est superbe, l'environnement magnifique, et le skipper professionnel. Plaisir et sécurité sont assurés. Que demander de plus ?! 🙂

Tripadvisor

Cliff E
Cliff E
2024-06-27
CARPE DEUM It was a very educational experience with an ambitious professional Skipper Cor from Vlissingen Cor was someone who was always ready to answer nautical questions.This is not only recommended as a familytrip.I deal for gaining experience when purchaising a sailing yacht,or to rent a boat at the Mediteraniansea. The experience I have gaine on the Oosterschelde compare to the Westerschelde with his tides .The big tankers. I will certainly book more often to gain more experience. All praise for Cor for his professionl efforts . Also a big thans for Marko from Wemeldinge who set up the Project Sail Force Click and Sail. Cor un skipper tres ambitieux et professionel. Qulque 'un qui etait toujours pret a reprondre ux questions nautique . Ce n'est ps seuleent recommandee en fmille .Vous pouvez egalement cyuerir de l'experience en achetent une bateau.ou en louant unvoilier pour le Mediterraneen. L'experience que j'ai acquise sur Oosterschelde parrapant a Westerschelde occidental avec ses marees.Traffic de marchandise vers Anvers. Je veux vraiment acquerir et je reserverai plus souvent. Tous nos compliments a Cor pour son pproche professionnelle. Merci egalement a Marko de Wemeldinge qui a mis en place ce project Sail Force Click and Sail. Cliff
Klaas W
Klaas W
2023-11-14
Zakelijk teamzeilevenement We hebben een uitstekend teamevenement gehad. Marco en zijn team hadden alles goed geregeld. Prachtige schepen, mooi vaargebied en een leuk programma. Aanbevolen!
Maarten B
Maarten B
2023-09-11
Superuitje Wat een heerlijke middag op de Oosterschelde met mijn collega's en schipper Marco met de ondersteuning van Monica! Marco voelde de sfeer onder de collega's prima aan en bezorgde hen een fantastische zeilervaring op het water van het Nationale park, inclusief zeehonden en bruinvissen. en dat allemaal omlijst met een hapje, drankje en toepasselijk muziekje.
Rudi en Marie Paul
Rudi en Marie Paul
2023-09-05
Zeker een to do op je lijst . Op uitnodiging van een vriendin voor haar verjaardag , hadden we een toffe traktatie. Voor de eerste keer zeilen met interactie, is voor ons allen zooooo meegevallen. Dit zal allezins in onze memorie blijven steken en is vast en zeker voor herhaling vatbaar. Ook dank aan de schipper Marco, die correct en veilig ons een heerlijke namiddag heeft bezorgd. De afsluiter in de haven met de apéro was een eindknaller.
Navigate36118110520
Navigate36118110520
2023-09-03
Super gaaf om te doen! Wat een super ervaring!!! Een heerlijke middag wezen varen met ons gezin voor onze 30 jarige huwelijksdag te vieren. Marco heeft een prachtige zeilboot,verteld leuk over allerlei historische dingen,en het zeilen vonden we ontzettend leuk,je kon lekker genieten of ook actief meedoen met het hijsen van de zeilen,de boot besturen enz,de verrassing verklap ik natuurlijk niet iedereen moet dit gewoon een keer doen!! Voor ons een 10+,we komen graag nog eens een keer meezeilen !!!
Catherine V
Catherine V
2023-08-30
Zeiltocht ter ere van 60e verjaardag Beste 60e verjaardagscadeau voor mijn man. Hij genoot van elke minuut. Vanaf de boeking tot het afscheid heeft SailForce ons op een zeer professionele, genereuze en gastvrije manier ontvangen. We raden deze ervaring absoluut aan.
Cliff E
Cliff E
2023-08-23
Een plek om te zijn in dit bijzondere historische deel van de provincie Zeeland Geweldige ervaring Geweldige gastheer en gastvrouw. Geweldige leraar geeft veel informatie over de boot en de geschiedenis van Zeeland en de stad Wemeldinge
Jean paul
Jean paul
2023-08-13
Topevenemet op het water. Het was weer een fijne zeilnamiddag, met schipper Marco. Is zowel geschikt voor personen die van de zeilsport houden, als voor personen, of gezinnen die de zeilsport willen ontdekken. Marco betrekt iedereen ( die wilt ) met het sturen, en de handelingen aan boord. Zowel de kinderen als de volwassenen. Maw, een topevenement om van te genieten. En tevens komt men meer te weten over de geschiedenis van wemeldinge, en de oosterschelde.
Janine R
Janine R
2023-07-21
Schöne Segelerfahrung Der Segelausflug hat uns sehr gut gefallen. Nur einer von uns hatte etwas Erfahrung mitgebracht, alle anderen waren vorher noch nie segeln. Marco hatte trotzdem alles bestens im Griff.
Gert V
Gert V
2023-06-04
Superdag Prachtige zeildag beleefd voor zowel zeilers als niet zeilers. De schipper begeleide ons perfect met aandacht voor zowel de kids en de volwassenen. Hiervoor alleen al komen we terug.

Facebook

Joop van Wees
Joop van Wees
2022-08-15
aanbevolen
schitterende ervaring voor jong en oud ervaren en onervaren mensen voor bedrijfuitjea en teambuilding
Ronny de Troije
Ronny de Troije
2022-07-31
aanbevolen
Heerlijke avond gehad met schipper Marco. Echte aanrader als je zelf actief wil meezeilen maar ook als je relaxed wil meevaren. Leuk om met vrienden te doen!
Trude Northolt-van Versendaal
Trude Northolt-van Versendaal
2020-09-13
aanbevolen
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Wat een fantastische middag op de Oosterschelde. Dank je wel Monica en Marco voor deze geweldige beleving. We hebben genoten van jullie mooie zeilboot, de zeiltips en natuurlijk het zonnige weer! ☀️
Jan Verhelst
Jan Verhelst
2020-07-23
aanbevolen
Top middag gehad op de oosterschelde dank aan Marco & Monica
Ilse Hermans
Ilse Hermans
2020-07-09
aanbevolen
We hadden totaal geen zeilervaring, maar Marco begeleidde ons op een veilige manier door 6 beaufort 🙂. Hij nam ook de tijd om iets over de omgeving te vertellen. De zeilboot is zeer mooi en comfortabel. Het weer was wisselvallig, maar dankzij de zeilpakken hadden we daar weinig last van.
Weetjens Ingrid
Weetjens Ingrid
2020-07-08
aanbevolen
Heel goed ontvangen door Marco en Monica! Super fijne uitleg en veel interactie! Je kan echt zelf met je kindjes aan de slag gaan en dat vinden ze geweldig!😻 Mooie ruime ⛵️#zeilen#zeeland#Wemeldinge#
Michael Flehmer
Michael Flehmer
2019-07-30
aanbevolen
wir hatten einen tollen Nachmittag mit Skipper Marco. Jeder konnte was machen wenn er wollte. Er hatt jeden mal Steuern lassen und einiges erklärt und gezeigt. Wind und Wetter haben auch gepasst. hat allen Spaß gemacht und wird bestimmt wiederholt 👍😎
Elio Berardocco
Elio Berardocco
2019-07-29
aanbevolen
Marco is een gepassioneerd en ervaren zeiler die op een verstaanbare manier zijn kennis kan overbrengen op mensen zonder zeilervaring. Alles aan boord draagt bij tot een onvergetelijke ervaring: de mooie boot, de koffie bij ontvangst, de uitleg over Wemeldinge en de Oosterschelde, de tips over het zeilen zelf, de mogelijkheid om zelf het roer over te nemen, de zeehondjes op de zandplaat... Aanrader!!!
Esther Van Der Schans
Esther Van Der Schans
2019-07-26
aanbevolen
Leuke middag gehad. We komen zeker nog een keer terug!
Silvia la Grand
Silvia la Grand
2019-07-26
aanbevolen
Marco heeft voor ons gezorgd voor een prachtige zomerzeilavond! Een prachtig jacht, uitleg over het zeilen, afstemming op onze wensen en gezelligheid, het was er allemaal! Sailforce zeilevents, een aanrader!
Reviews

Volg je ons al op socialmedia?