Zeilen en oesters

Afmeren in Yerseke met uitleg van gids met oesterproeverij € 100,- voor gids en afmeren + € 11,- p.p. (3 oesters en glas witte wijn)

Genieten van de zilte zaligheden van Zeeland kan
tijdens natuurlijk ook tijdens jouw een zeiltocht op de Oosterschelde. Stap aan boord van een van de luxe zeiljachten van SailForce. Onze schippers staan klaar om er een geweldige tocht van te maken. Het Zeilen en Oesters arrangement kun je al optie aanvinken bij jouw zeiltocht. Vanaf de haven van Wemeldinge zetten we koers richting de ‘Schaar van Yerseke’. Daar meren we af en staat een gids op ons te wachten voor een uitleg over de oesterteelt. Verse oesters worden geserveerd met een koude witte wijn. Zo proef je de Oosterschelde!

Kies zelf je vertrek en vaartijd.

Zeilen en oesters

Proeverij van oesters

Tijdens de vaartocht maken we een tussenstop van een uur in Yerseke waar onze gids jullie alles gaat vertellen over oesters en deze prachtige plaats. Daar krijgen jullie een speciale oesterproeverij. Bij de terugreis naar Wemeldinge komen we langs het eiland Tholen. Het is een heel speciaal arrangement waarbij je het echte gevoel van Zeeland én het zeilen op de Oosterschelde ervaart. Boek dit geweldige arrangement nu, geniet van een bijzonder uitstapje en ga met ons mee.